La vedette
barri vell girona
data
La Vedette al top 5: “Restaurants on provar les millors creps a Catalunya”

El diari Elnacional.cat ha publicat recentment un article amb una selecció dels cinc restaurants a Catalunya on menjar les millors creps i, entre ells, es troba el nostre restaurant, La Vedette.

Estem molt contents de formar part de la llista dels millors restaurants de creps a Catalunya. Publicacions com aquesta ens ajuden a confirmar que la nostra la filosofia i el mètode de treball que seguim donen bons resultats, que l’esforç i la il·lusió que posem en la nostra cuina es tradueix en un producte de qualitat i una experiència gastronòmica diferent i original.

Volem compartir amb vosaltres la nostra filosofia, com treballem i el camí que hem recorregut per trobar el nostre lloc al sector de la gastronomia i poder oferir un producte diferenciador i de qualitat que tothom pot gaudir.

 

Un producte innovador a l’oferta gastronòmica espanyola

Tenim una premissa molt clara, oferir un producte diferent i de qualitat que permeti gaudir d’una experiència gastronòmica innovadora a un preu assequible.

Per a aconseguir el nostre objectiu, vam decidir portar un trosset de la cuina tradicional francesa, les Galettes, un producte molt popular a França, que encara no havia fet el salt a l’oferta gastronòmica de Girona.

Les Galettes són un model de creps diferents de les habituals, aquesta especialitat culinària de la Bretanya francesa, que sol prendre’s com a plat principal, es compon d’una fina base feta de farina de sarraí a la qual es pot afegir qualsevol tipus d’ingredient per a formar un plat d’allò més complet.

Per elaborar nostres Galettes utilitzem només els millors ingredients i el nostre mètode combina la tradició de la cuina francesa, que hem anat adquirint després de molts viatges i experiències d’aprenentatge, amb les tècniques innovadores que hem anat desenvolupant després d’anys de treball i creixement.

Galettes La Vedette

La selecció d’ingredients variats i de primera qualitat ens permet oferir un producte gastronòmic molt variat i adaptable als diferents paladars i necessitats alimentàries que es treballa sota un model d’alimentació saludable.

Per a oferir una àmplia oferta gastronòmica hem elaborat una carta dissenyada amb cura i detall que, a més de múltiples opcions de Galettes, es completa amb fondues de formatge suís, hummus, patés, hamburgueses, amanides, creps dolces… i culmina amb el maridatge d’una selecta gamma de vins, sidres i cerveses.

 

Filosofia de La Vedette: Més enllà d’un bon producte

L’eix central de la nostra filosofia és oferir un producte diferent i de qualitat, sense descurar tots els elements que conformen una experiència gastronòmica: la il·luminació, la decoració del local, les persones que formen el nostre equip, com ens comuniquem amb els nostres clients…

Que et sentis a gust en el nostre restaurant és una cosa primordial per a nosaltres, per això, tant el mobiliari, com la decoració i la il·luminació s’han triat acuradament per a crear una atmosfera agradable i tranquil·la.

Comptem amb dues sales diferents que s’adapten a totes les necessitats, ja sigui per una vetllada íntima i tranquil·la o per un sopar animat amb amics, trobaràs l’espai ideal al nostre restaurant. Quan el bon temps acompanya, també es pot gaudir del menjar a la nostra terrassa, situada a l’emblemàtic barri vell de la ciutat de Girona.

Si bé l’entorn és un punt fonamental que acompanyarà la teva experiència al nostre local, també volem que et sentis com a casa quan vinguis a degustar els nostres plats. Tot el nostre equip està enfocat en donar-te la millor atenció en tot moment, perquè no et falti de res.

Local La Vedette

 

Vine a viure l’experiència gastronòmica de la cuina bretona a Girona

Si encara no has provat nostres Galettes, que s’han guanyat un lloc en el top cinc de les millors creps a Catalunya, t’esperem perquè gaudeixis de primera mà com és l’experiència gastronòmica que oferim en La Vedette.

 

Més notícies

Facebook
LinkedIn
Twitter