La vedette
barri vell girona
data
Franquícia de la Vedette, un projecte d’expansió amb un model únic

T’ajudem a crear un racó gastronòmic de la bretanya francesa, en un entorn tranquil i acollidor, amb els millors productes!

El nostre restaurant va néixer l’any 2007, buscant una idea de negoci diferent i innovadora que obrís nous horitzons a l’oferta gastronòmica. 

La fundadora, Natalia Pons, ha creat un menú confeccionat amb molta cura, agrupant la millor qualitat dels ingredients, la tradició de les elaboracions pròpies de la cuina francesa, l’actualització constant de la cuina, amb un model saludable d’alimentació. Tot això en un entorn cuidat, acollidor i tranquil, on poder gaudir del menjar amb la millor companyia. 

A La Vedette hem aconseguit reinventar el concepte de menjar ràpid oferint un producte original, de qualitat i saludable a preus assequibles. 

Les nostres Galettes són un model diferent de creps salades, fetes amb farina de blat sarraí, en una gran varietat d’estils adaptats a tots els paladars i necessitats alimentàries. L’oferta gastronòmica es completa amb fondues, formatges, amanides, carpaccios, hamburgueses… tot maridat amb la millor selecció de vins, sidres i cerveses. 

A banda de cuidar els plats al detall, pel nostre equip és molt important l’experiència global dels clients, posant especial atenció a l’ambientació del local i l’atenció al client.

Donem el pas cap a la franquícia, oferint una oportunitat única

Després de quinze anys d’experiència, creixement i millora, creiem que ha arribat el moment de poder portar aquest trosset de la Bretanya Francesa més enllà de Girona. 

El nostre producte, especialitzat i amb un mercat obert sense cobrir, té un gran potencial d’expansió com a franquícia. El negoci és fàcilment transmissible, amb un know-how clar i amb una previsió d’èxit i rendibilitat econòmica que avala la nostra trajectòria. 

Gràcies a l’experiència d’aquests anys hem pogut definir amb claredat els requisits necessaris per poder replicar l’èxit del negoci. 

QUÈ T’OFERIM AMB LA FRANQUÍCIA DE LA VEDETTE?

La possibilitat d’un negoci rentable amb un producte molt diferenciat al sector gastronòmic amb un potencial de creixement que encara no ha sigut explotat. La nostra trajectòria de quinze anys ens capacita per poder fer un traspàs fàcil i aportar el coneixement i les eines necessàries per a un negoci d’èxit. Ens comprometem a proporcionar un assessorament continuat per la gestió de l’establiment i una formació completa en el coneixement del producte.

EL PERFIL DE FRANQUICIAT QUE BUSQUEM

Per poder portar el nostre producte amb el mateix servei i qualitat que oferim al nostre establiment, busquem que la nostra filosofia sigui compartida amb el franquiciat. Busquem emprenedors amb coneixements d’administració, que vulguin gestionar un negoci propi. Valorem la relació directa amb el franquiciat i que connecti amb la nostra visió del producte, la franquícia és una col·laboració entre dues parts que tenen l’objectiu comú d’obtenir bons resultats aportant-se conjuntament i col·laborant per aconseguir el millor dels resultats.

CONDICIONS DE LA FRANQUÍCIA

S’ha d’assumir per part del franquiciat un compromís personal amb la franquícia i el producte, entenent la nostra filosofia per poder oferir la mateixa qualitat i dedicació amb què es va crear La Vedette. Busquem establir associacions honestes, de confiança i amb recolzament mutu amb els franquiciats.
Les condicions són les següents:
• Cànon d’entrada: 15.000 euros.
• Royalty d’explotació: 2%
• Royalty de màrqueting: 1%
• Inversió inicial: 115.000 euros.

T’interessa formar part del grup La Vedette?

Si comparteixes la nostra filosofia i vols portar la cuina Bretanya a la teva terra amb un negoci amb capacitat per altes facturacions, posa’t en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de conèixer-te, donar-te més informació i poder treballar junts.

Més notícies

Facebook
LinkedIn
Twitter