La vedette
barri vell girona
data
La Vedette celebra 15 anys al barri vell de Girona

A La Vedette estem molt emocionats aquests dies, el nostre restaurant a Girona celebra 15 anys d’obertura, volem compartir amb vosaltres aquest moment tan especial, reflexionant sobre la nostra trajectòria i el que ens ha permès avançar durant aquest primer capítol de la nostra història.

En primer lloc, volem expressar el nostre agraïment a tot l’equip de La Vedette, per aquests anys d’unitat i creixement conjunt. També volem donar-vos les gràcies a tots els que heu confiat en nosaltres i ens heu visitat per tastar les nostres receptes, ajudant-nos a créixer i fer possible que un raconet del barri vell de Girona es convertís en un viatge gastronòmic a la Bretanya Francesa.

Per arribar als 15 anys hem recorregut un llarg camí d’evolució, reptes i aprenentatge constant, on hem tingut presents diferents punts clau que ens han permès evolucionar i prosperar, aconseguint estabilitzar-nos i fent créixer el negoci, fins al punt de començar recentment amb el projecte d’expansió, oferint la possibilitat de franquícies a tot el territori nacional.

Les claus per arribar als 15 anys de trajectòria: un gran equip, ingredients de primera qualitat, i una experiència gastronòmica única

El motiu que ens ha permès recórrer tot aquest camí i mantenir-nos estables al llarg del temps ha sigut tenir clar el nostre objectiu des de l’inici: oferir una experiència gastronòmica diferent i innovadora basada en la cuina bretona. També hem tingut sempre molt clars els valors i requisits que volíem complir per fer arribar el nostre producte al públic: oferir elaboracions de qualitat a preus assequibles i crear una experiència global acollidora per als clients, cuidant els detalls de l’entorn i l’atenció a cada persona.

Amb l’objectiu definit, ha sigut clau per nosaltres formar un equip humà unit i que ha treballat conjuntament per la constant millora i evolució del negoci. Comptar amb persones involucrades, que comparteixen els ideals i la filosofia de l’empresa i tenen una gran vocació de servei, ha sigut la peça principal que ha fet funcionar tot l’engranatge. Estem realment orgullosos i agraïts de tot l’equip que conforma la família de La Vedette.

equip La Vedette

Alimentació saludable de primera, per a tots els gustos

D’altra banda, respectar en tot moment les nostres exigències de qualitat ens ha permès créixer i introduir el nostre producte al sector gastronòmic amb bons resultats. Hem dissenyat la nostra carta amb molta cura, creant una àmplia gamma d’opcions que s’adapten a les diferents preferències i necessitats alimentàries per tal que tothom pugui gaudir dels nostres plats, que s’elaboren sota un model d’alimentació saludable i amb ingredients de primera qualitat.

També ha sigut molt rellevant pel nostre creixement la reinvenció, mantenir-nos actualitzats respecte a les tècniques i avanços del mercat en general i sobre el nostre producte específic, formar-nos constantment i buscar sempre la millora. Escoltar als clients i les seves opinions és un altre factor que hem tingut molt en compte, adaptant-nos a les necessitats que hem anat detectant.

Què ens hem proposat pels pròxims 15 anys en el món de la restauració i la gastronomia?

Tot i gaudir plenament aquest moment de celebració, seguim amb la visió posada al futur, mantenint el nostre objectiu inicial sota la mateixa filosofia, i amb ganes de continuar creixent i avançant cada dia, per oferir sempre la millor experiència gastronòmica possible als nostres clients.

Restaurant La Vedette, no només a Girona

Per als anys vinents, tenim una previsió de gran creixement gràcies a la nostra introducció al món de les franquícies, volem traslladar tot el que hem aconseguit durant aquests quinze anys a altres territoris, per tal de poder apropar la nostra experiència gastronòmica a molt més públic.

Encara no has viscut l’experiència gastronòmica de La Vedette?

Tot i que aviat ens podràs trobar a més llocs, si encara no has visitat el nostre restaurant a Girona, t’esperem! Podràs gaudir de la cuina bretona rodejat de la màgia del barri vell de la ciutat, un entorn emblemàtic ple de cultura i història.

Més notícies

Facebook
LinkedIn
Twitter