La vedette
barri vell girona
data
Temps de Flors 2024

La 69a edició de Temps de Flors de Girona tindrà lloc de l’11 al 19 de maig. Durant aquest període, la ciutat s’engalana amb flors, oferint un espectacle visual únic que atreu visitants de tots els racons. Aquest 2024, hi haurà 137 projectes florals repartits en 109 espais, llocs històrics emblemàtics i altres d’accés limitat obriran les portes al públic, convidant-lo a submergir-se en un autèntic jardí urbà.

Nous espais i rutes Temps de Flors 2024

En aquesta edició de Temps de Flors, s’han vestit amb flors nous espais que podrem gaudir durant la visita. El pati gòtic de la Casa Solterra, el camí de la reina Ermessenda, les voltes de la Rambla, el carrer de l’Argenteria, el jardí del Casino de Girona i la Casa de les Arts de Mas Ramada participaran aquest any en l’espectacle floral.

També podrem gaudir de nou d’algunes ubicacions que no es van tematitzar durant les últimes edicions. Casa Cúndaro, la Torre Gironella, el Palau de Caramany i l’església de Sant Martí Sacosta tornaran a formar part del recorregut de Temps de flors.

Temps de Flors sostenible per enfrontar la sequera

Com a mesures d’adaptació sostenible a la situació de l’actual sequera, s’ha donat prioritat a la selecció de plantes i flors que requereixen menys aigua, prioritzant espècies autòctones i resistents a climes secs. A més, s’ha optat per no regar durant els dies de l’exposició i fer-ho només a l’inici del festival amb aigua de pluja emmagatzemada.

temps de flors 2024 girona

Els punts més destacats de Temps de Flors 2024

Amb 109 espais dedicats a aquest festival floral, pot ser difícil visitar-los tots. Hi ha diverses maneres d’organitzar el recorregut; hi ha qui prefereix seguir els diferents itineraris organitzats per l’Ajuntamento simplement deixar-se portar i recórrer el barri vell descobrint els tresors florals a cada cantonada. Sigui quina sigui la teva manera d’explorar i gaudir aquest espectacle floral, et ressaltem alguns punts de gran interès per tal que no els deixis passar durant la teva visita:

  • Les escales de la catedral: Decorades de manera espectacular, s’erigeixen al cor de la ciutat.
  • Els Banys Àrabs: Magistralment decorats, captiven amb la seva bellesa arquitectònica i singular encant.
  • La pujada de Sant Domènec: Un racó que sempre sorprèn i deixa bocabadat a qui el descobreix.
  • Pont de les Peixateries Velles: Una obra d’art floral que et rodeja en travessar el pont.
  • El soterrani de la catedral: Un espai exclusiu que obre únicament durant Temps de Flors i mai deixa d’impressionar.
  • Sant Fèlix: Tant les escales com l’interior de l’església es transformen en un espectacle visual que deixa sense paraules.
  • La plaça dels Jurats i Jardins dels Alemanys: Es converteixen temporalment en un indret ple de color i vida.

La Vedette: Gastronomia Especial Temps de Flors

Per acabar amb l’experiència, quina millor manera que gaudir d’un exquisit dinar o sopar a La Vedette? A més, durant Temps de Flors oferim un menú especial que se suma a l’esperit festiu.

Et convidem a experimentar la fusió de sabors únics, inspirats en la bellesa efímera de les flors i la natura que ens envolta. Aquesta experiència gastronòmica exclusiva et transportarà a un món de delícies culinàries que complementen a la perfecció l’encant del festival floral.

Us desitgem una excel·lent visita a Temps de Flors!

Més notícies

Facebook
LinkedIn
Twitter