La vedette
barri vell girona
data
La Vedette a la fira Franquishop 2023

Fa unes setmanes vam anunciar que La Vedette s’iniciaria al món de les franquícies per poder portar la nostra experiència gastronòmica a nous territoris. Un dels passos importants d’aquest nou camí és la participació en la 11ª edició de la fira Franquishop, que se celebrarà a Barcelona el proper 20 d’abril.

Franquishop i la seva fira anual

Franquishop és un portal de franquícies que posa en contacte a negocis en vies d’expansió amb emprenedors que volen obrir un nou negoci que ja compti amb trajectòria prèvia i hagi aconseguit resultats d’èxit i rendibilitat.

Des de fa més de 10 anys, celebren anualment fires a diversos punts del territori nacional, amb l’objectiu d’apropar a empreses i emprenedors sota un entorn dedicat al món de les franquícies i on poden tenir contacte directe per conèixer-se mútuament.

La setmana vinent la fira Franquishop serà a Barcelona, i La Vedette no podíem faltar-hi!

Vine a conèixer el model de franquícia de La Vedette

Si vols emprendre un nou camí professional i t’interessa el món de l’hostaleria, a La Vedette t’oferim un negoci rendible amb un producte gastronòmic innovador i uns resultats d’èxit avalats pels nostres 15 anys de trajectòria.

Busquem establir una relació propera i de total col·laboració amb els nostres franquiciats, compartint la nostra visió i filosofia amb l’emprenedor per assolir l’èxit i el creixement conjunt.

T’agradaria formar part de la família de La Vedette? Registra’t i informa’t de tots els detalls del projecte!

Si vols conèixer tots els detalls del nostre projecte de primera mà i resoldre qualsevol dubte que tinguis, registrat aquí per visitar-nos a la Franquishop de Barcelona el pròxim 20 d’abril.

T’hi esperem!

Més notícies

Facebook
LinkedIn
Twitter